Догађај

 

ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ У КРУШЕВЦУ

Крушевац, 08.09. 2021.

Више од 80 излагача различитих производа, давалаца услуга у аграру и сточара, 11.септембра очекује посетиоце на 13. Пољопривредном сајму у Крушевцу.

Помоћник градоначелника за пољопривреду Марко Кнежевић за „АгроСервис плус” каже да се припреме успешно приводе крају и да се предвиђа добра посета и пословна понуда.

  • И на овом сајму посебно место припада сточарима, који ће у оквиру двадесете изложбе показати говеда, овце и козе. Пријављено је 12 фармера са 49 говеда. Све је сименталска раса, по којој је овај крај познат – каже Кнежевић и позива пољопривреднике да посете овај догађај. – Као главни организатор, град Крушевац се потрудио да на сајму излажу компаније које производе сточну храну, тракторе, прикључне машине за обраду земљишта, али и оне које пружају разне услуге, од банкарских до осигурања – поручио је Кнежевић.

Свечано отварање сајма предвиђено је за 10 часова, а до проглашења победника за злагаче у сточарству, око 13 часова, посетиоци имају могућност да обиђу „етно кутак” и да пробају најлепше славске колаче и традиционална јела.

Простор за сајам се налази у Аеродромској улици.---
 
Pregled Cena Žitarica --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---


--- Kako Povećati Prinos 
---  
---> KLIKNITE OVDE! <------ Besplatni Agro Saveti 
---
---> KLIKNITE OVDE! <---