Veče šampiona kao kruna Poljoprivrednog sajma

 

Novi Sad, 26.05.2023.

Na 90. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, sinoć je održano Veče šampiona na kojem su dodeljeni šampionski pehari, priznanja za najbolje u agrobiznisu, novinarska nagrada Novosadskog sajma "Petar Pera Davidović“ kao i Veliki šampionski pehar sa titulom apsolutnog lidera kvaliteta.

Zbog jubilarnog Poljoprivrednog sajma, ove godine su dodeljena dva Velika šampionska pehara. Pobednici ovogodišnje agrarne smotre koji su poneli titulu apsolutnog lidera kvaliteta su: Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad i Viva Kompani iz Republike Srpske koja se bavi preradom voća i povrća.

Generalni direktor Novosadskog sajma, Slobodan Cvetković pozdravio je prisutne i čestitajući dobitnicima nagrada, poželeo da i dalje ostanu najbolji u svojim oblastima poljoprivrede i da im ova prestižna priznanja budu dodatna referenca u dalje poslovanju.

Dodeljeno je ukupno 20 velikih pehara, 9 specijalnih priznanja, a za titulu najboljih u agrobiznisu uru;eno je 34 pehara i jedna diploma sa posebnim priznanja.---
 
Subvencije --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---
---
 
Pregled Cena Žitarica --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---


--- Vaš komentar na nove cene žitarica 
---  
---> KLIKNITE OVDE! <------ Besplatni Agro Saveti 
---
---> KLIKNITE OVDE! <---